chocolate's fan meet the dentist ;P

Friday, January 13, 2012

Sejuk, Study dan FINAL !

Assalamualaikum :)

how these three words related each other huh ? aiyoo..  sangat2 related.
tambah tambah sekarang tengah winter kat cnie. dah masuk bulan satu, suhu makin rendah, sejuknya sgt dasyat la jugak *suhu around 9 degree celcius and above*  dengan sekarang nie hujan makin kerap. tapi, Alhamdulillah~ hujan itu rahmat :)



so, how about STUDY ??  T.T 
bile dah sejuk sejuk macam nie, tarik saratoga lah jawabnyee.. memang satu ujian yang sangat besar. bagi sesiapa yang berjaya study time weather seumpama ini, anda seorang yang cekal :)  tapi semua tu alasan semata mata bagi warga warga yang sememangnya MALAS nak study. 
haha :D 

bak pepatah melayu, 'nak seribu daya, xnak seribu dalih' :)


chaiyok2 :)

still need practice *tools untuk carving gg*



dan.. FINAL !!
yess, final lagi 8 days 192 hours 11520 minutes and 691200 seconds counting from now.. they will be on 21st January  T.T
sekejap je masa berlalu, macam baru semalam pijak kaki kat bumi mesir ni, tup tup, dah nk habis SEM 1. after final ?? WINTER BREAK ! *dua minggu je*  yohooo ! :D *sabar aimi, pulun final dulu*
banyak plan nak buat time winter break nnti. haha

Justeru itu, untuk exam final nie, please pray for my success. tak gune jugak kalau doa tanpa usaha kan ?  in syaa Allah, i will do my best.  *perbetul niat dulu aimi, hope dipermudahkan seglanya* ameen ~ :)

just for our reminder, kite study bukan hanya untuk exam semata-mata, tapi gunakanlah ilmu tu sebaik baiknya dalam kehidupan kite. sebarkan walaupun satu huruf. yang paling penting niat, selaraskan dulu niat :)




my schedule is on group 3. huu *takut*


usaha dan bertawakallah kepada-Nya :)




psstt: bagi sape2 yg taktaw, saratoga tu selimut tebal yg digunakan time winter :)

8 comments:

  1. ol da best in ur stdy. kalau sejuk pakai sweater selimut tebal2 :)

    salam kenalan dr shazika

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukran shazika :) , itulah, sejuk2 ~

      Delete
  2. all the best ye . buat betul - betul .

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukran k jazz ! tibe2, tingat time kat RMBB dulu2 :)

      Delete
  3. All the best...aku doakan kite semua berjaya....especially members of KMS (^_^)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. aligator gozaimas ~ haik ! :D
      thanks milah :)

      Delete